Ανακαίνιση κατοικιών

 Πως Γίνεται Μια Ανακαίνιση . .
 
1ο Στάδιο
Κατά το αρχικό αυτό στάδιο ξεκινάμε αποτυπώνοντας και φωτογραφίζοντας τον χώρο. Παράλληλα, έχοντας καταγράψει τις ανάγκες σας, προχωράμε στην εκπόνηση αρχιτεκτονικών κατόψεων, τομών, μελετών φωτισμού, ηλεκτρολογικών μελετών αλλά και των κατασκευαστικών σχεδίων οροφών, δαπέδων, μπάνιων, κουζινών και άλλων ειδικών κατασκευών βάσει των προτιμήσεων σας.

2ο Στάδιο
Το στάδιο αυτό περιλαμβάνει την παρουσίαση των προτάσεων μας βάσει της καταγραφής της υπάρχουσας κατάστασης και των δικών σας αναγκών και επιθυμιών. Η παρουσίαση γίνεται με προοπτικά και φωτορεαλιστικά σχέδια υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου μέσω Η/Y και κατάλληλων λογισμικών προγραμμάτων (Autocad 2D & 3D, 3D STUDIO MAX, V-RAY). Έτσι, θα μπορείτε να αποκτήσετε σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα για τις προτεινόμενες από τον διακοσμητή ιδέες και θα έχετε την δυνατότητα να επέμβετε στα επιμέρους σημεία (διάταξη, χρώματα, υλικά κλπ.) εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

3ο Στάδιο
Σε στενή συνεργασία με τον πελάτη και έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα και την οικονομία, προχωράμε στην επιλογή των επιμέρους υλικών και χρωμάτων. Υφάσματα, ταπετσαρίες, πάνελ, ξύλο, πλακίδια, έπιπλα, φωτιστικά, ψηφιακές εκτυπώσεις και κάθε απαραίτητο υλικό υπολογίζεται με λεπτομέρεια και ακρίβεια ώστε να παραλάβετε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

4ο Στάδιο
Έχοντας ολοκληρώσει με πληρότητα και ακρίβεια τα προηγούμενα στάδια, προχωρούμε στο στάδιο της Κατασκευής και Επίβλεψης. Η ομάδα μας, αναλαμβάνει την υλοποίηση κάθε Project έχοντας ως κανόνα την απαρέγκλιτη τήρηση των επιλογών σας αλλά και την απαραβίαστη εκτέλεση των έργων εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος..


Δείτε περισσότερα έργα

 

Login to post comments

Contact Get in touch with us

Creativity

Athens, Code 15122

Phone : 6944.55.99.22

from 9 a.m. to 9 p.m.

FacebookTwitterG+LinkedinPinterest

Log In

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;